TAG Heuer zvanični sponzor Porsche Esports Superkupa

Ikonski časovničarski brend je zvanično postao sponzor ovog e-sporta…

Iako je korona virus brend zaustavio sve trke u čitavom svetu, TAG Heuer brend je upravo odlučio da postane zvanični sponsor novog, digitalnog turnira. Slavni švajcarski brend je već zvanični sponzor Porsche Esports Supercup, pri čemu je turnir koji sada ide u svoju drugu sezonu, po prvi put lansiran prošle godine od strane nemačkog brenda, u saradnji sa digitalnom trkačkom platformom, iRacing.

“Porsche brend se zalaže za neverovatna iskustva”, izjavio je podpredsednik marketinga slavnog brenda, Kjell Gruner u zvaničnoj objavi. “Esports trkanje nudi zaista emotivno Porsche iskustvo brojnim fanovima našeg brenda, a “Porsche TAG Heuer Esports Supercup” je naša najvažnija virtuelna trkačka serija. TAG Heuer, kao brend sa velikim nasleđem, pomaže nam da dodatno usavršimo ovo takmičenje”.

Stefan Bjanki, CEO LVMH časovničarske dizivije i CEO TAG Heuer brenda, podržao je Porsche entuzijazam na ovom polju. “Nakon što smo im se pridružili u TAG Heuer Porsche Formula E Team ove sezone, jako smo uzbuđeni što ćemo sada produbiti našu uspešnu saradnju unutar Esports sveta. Oba brenda su majstori za savladavanje izazova, inovacije i preciznost. Esports je fantastična nova platforma za nas, na kojoj možemo predstaviti svoje vrednosti i podržati jedni druge, uz čitavu našu dinamičnu i strastvenu zajednicu, gde nadmetanje dobija novi život u digitalnom dobu”.

Četiri najbolja trkača iz prve sezone, Džoš Rodžers, Maksimilijan Beneki, Sebastian Job i Mičel de Jong, pozvani su da se pridruže ovogodišnjem takmičenju, gde će im se pridružiti još 36 vozača. Svi će se nadmetati za novčanu nagradu, koja iznosi 200.000 dolara.

“Trkačke istorije i Porsche i TAG Heuer brendova su neverovatne, a mi smo očarani što imamo njihovu podršku u ovom jedinstvenom poduhvatu”, izjavio je izvršni producent Motorsport Simulations, Stiv Majers.

Događaj će početi 2.maja ove godine.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group