Šumaher u Formuli 1!!!

Legendarno ime se vraća...

Mik Šumaher ponosno korača stopama svoga oca Mihaela, pa se sprema za svoj prvi F1 debi. Nakon pobede u Formuli 2 u Monci ovog vikenda, Mik se sprema za slobodni trening u Toskani, gde će dobiti priliku da isproba moćnije F1 bolide.

Još uvek nije potvrđeno u čiji bolid će Mik sesti, ali veruje se da će to biti auto Alfa Romea. Mik Šumaher pokazue sve veći napredak i pitanje je kada će preći u najveću trkačku klasu. On ima 21 godinu i sasvim je dovljno zreo da se takmiči u najbržem cirukus na planeti. Na predstojećem treningu u Toskani imaće priliku da se dokaže, a verujemo da ćemo ga možda uskoro videti i u F1 ako se bude dobro pokazao.

Pretpostavljamo da njegov put neće odmah biti u Ferrariju, već da će krenuti od malo slabijih timova, gde će dobiti priliku da se usavršava i unapređuje kao vozač, da bi kasnije ponosno nasledio svog oca u crvenom bolidu.

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group