Serhio Perez ima korona virus

Vozač Racing Pointa neće učestvovati na Silverston trci...

Velika nagrada Britanije neće biti tako dobra za tim Racing Pointa, jer će Serhio Perez morati da je preskoči. Kako mediji izveštavaju,otkriveno je da je Meksikanac zaražen Covid 19 virusom i da će morati da bude u izolaciji minium 2 nedelje,posle čega će ponovno raditi test kako bi se utvrdilo da li i dalje ima virus u sebi.

30-godišnjak je trenutno u samoizolaciji, a svi koji su bili u kontaktu sa njim takođe su stavljeni u samoizloaciju kako bi se izbeglo širenje virusa. Iz Racing Pointa su rekli da se Perez oseća dobro i da nema nikakve simptome, tako da je njegovo zdravlje stabilno i bez rizika.

Što se tiče zamene, to još nije odlučeno i još se čeka da vidimo ko će voziti umesto njega. Spominje se mogućnost da to bude Niko Hilkenberg.

U opciji je i neko od Mercedesovih rezervnih vozača, pa bismo na stazi mogli da vidmo ili Štofela Vandorna ili Estebana Gutijeresa.

U zavisnosti od rezultata koje Perez bude dobijao, on bi možda mogao da propusti i narednu trku na Silverstonu (9. avgusta), a onda i na Katalunji (16. avgust).

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group