Sergio Perez ostaje u Force India

Sergio Perez je končano okončao spekulacije posle nekoliko nedelja previranja, potpisivanjem novog ugovora za svoj tim...

 

Perez je na socijalnim medijima zahvalio svim timovima koji su bili zainteresovani za njegove usluge, rekavši da mu laska sva pažnja koju je dobio i da će ga to naterati da bude "sve bolji kao vozač". 

Vozač iz Meksika je trenutno osmi u plasmanu sa 74 poena, a dodao je i da je srećan u timu Force India i da ima dobar osećaj o svojoj budućnosti u njemu. 

"Video sam napredak koji sam napravio u poslednjih par godina i siguran sam da imam potencijal da postignem i više. Tim me dobro poznaje i važno je da imamo stabilnost, pogotovu sa velikim izmenama pravila koja nas očekuju naredne sezone. Uzbuđen sam zbog ostatka sezone i zbog izazova koji me očekuju 2017. godine", rekla je F1 zvezda. 

Sledeće godine će biti četvrta godina kako Force India ima istu postavku vozača, Pereza i Hulkenberga, a s obzirom da Renault, tim koji je bio zainteresovan za njegove usluge, ima mnogo problema ove sezone, nije čudno da je Perez izabrao stabilnost umesto njih, pogotovu što se ne zna šta sve čeka timove naredne godine.

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group