Rosi i dalje ima koronu

Vozač Yamahe još uvek čeka negativne rezultate i ako ih uskoro ne dobije, onda će biti zamenjen...

Valentino Rosi je pre nekolio nedelja pozitivno testiran na koronu i taj period proveo je u karantinu, gde je na kućnom lečenju. Njegovo stanje nije ugroženo i on se oseća dobro, ali dok ne psotane negativan i dok korona ne prođe kroz njegov sistem, on neće moći da se vrati na stazu.

Rosi je pauzirao dve trke, ali ako se pred predstojeći vikend ne testira negativno, Rosija će zameniti Geret Gerlof. Iz Yamahe su rekli da  ne mogu da dopuste da čekaju Rosija i da im je svaki bod važan.

„Ovaj virus nije za šalu. va dana sam se osećao loše, nakon toga sam već za nekoliko dana bio potpuno dobro, na svojih 100 odsto. Bio sam u izolaciji kod kuće sve vreme i pratio sam savete lekara. Ovo je veoma tužna i teška situacija, ali kako je tako je.Nadam se da će sledeći test biti negativan, jer sam propustio već dve trke.“, rekao je nekadašnji šampion.

Gerlof se takoše oglasio i rekao je da je veoma srećan što ga je Yamaha uzela za razmatranje: „Ako dođe do toga da sednem na Yamahu, daću sve od sebe i pokazaću da nisu napravili grešku“.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group