Rosi hvali Markeza

Nakon 2 mučne godine na Dukatiju, Valentino Rosi je prezadovoljan svojom prvom trkom po povratku na Jamahu,  čak smatra da je ona bila skoro savršena. Nije "Doktor" propustio priliku ni da pohvalli debitanta u kraljevskoj klasi, mladića koga od početka karijere porede upravo sa Valeom, Marka Markeza.

Trku u Kataru uporedio je sa svojom debitantskom na Jamahi: "Tada sam pobedio, a sada sam stigao drugi. Pobeda je uvek bolja, naravno. Ipak, sada su moji rivali neverovatni, nivo vožnje je viši. Stoga je i ovo drugo mesto veliki rezultat."

Veliku borbu je tokom trke Rosi vodio sa mladim Špancem, Markezom. Od kada se pojavio u trkašmom svetu, Markeza prate poređenja sa najvećim motociklistom ikada. 

"Vidite, Markez je u svojoj prvoj trci ostvario najbrži krug trke, kao što sam i ja to uradio na svom debiju. Ipak, ja sam kasnije pao, tako da je on bolji", kroz osmeh je rekao uvek opušteni i raspoloženi Valentino.

"Pokušaću da pobeđujem Marka što više tokom ovog prvog dela sezone jer će on vremenom postajati sve bolji, tako da će to kasnije ići teće."

M.D.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group