Rosi: „Ako ne budemo bolji, odlazim u penziju“

Legendarni vozač, Valentino Rosi, uskoro će morati da donese odluku, da li će nastaviti da se trka ili će odložiti svoju kacigu sa strane...

Doktora Moto GP sporta, uskoro čekaju teški dani, jer njemu ugovor sa Yamahom ističe sledeće sezone, što ga dovodi u vrlo nepovoljnu poziciju. To znači da će Rosi morati da odlučil da li će nastaviti da vozi ili će se penzionisati. U sezoni 2019. Rosi se nije najbolje pokazao i bio je u senci marka Markeza, pa i svog klubskog kolege Maverika Vinjalesa.

„Sledeća sezona će biti ključna po mene. Ističe mi ugovor i uskoro ću morati da donesem odluku da li da nastavim da vozim.Naravno,sve zavisi od rezulata. Ako budemo bolji i brži onda ću verovatno nastaviti, ali ako se ne pokažemo kako treba, mislim da je onda najbolje da se povučem“, rekao je Rosi u nedavnom intervjuu.

Njegovi fanovi su naravno razočarani i tužni, jer će odlazak legende sigurno uticati na ovaj sport, ali gledano sa druge strane, Rosi je veteran koji ima 40 godina i sedmostruki je svetski šampion, tako da zaslužuje odmor i penziju, jer dolaze novi  i mladi trkači koji su sve bolji i superironiji.

Foto:Daily Star

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group