Ronaldo bi mogao dobiti zabranu vožnje svojih voljenih modela

Veteran i superzvezda svetskog fudbala Kristijano Ronaldo, naširoko je poznat po svojoj ljubavi prema egzotičnim automobilima...

Međutim, njegova svakodnevna vožnja ultimativnih hiperautomobila uskoro bi mogla biti potpuno zabranjena zbog dolaska novog menadžera, Ralfa Rangnika, u Mančester Junajted. Kako britanski Mirror prenosi, šezdesetrogodišnji trener je poslednji put u svojoj karijeri ovakve ekstremne mere iskoristio kako bi izvukao najbolje iz svog tima. Tačnije, dok je bio u RB Lajpcigu, ovaj stručnjak naredio je svojim igračima da parkiraju svoje lične automobile i zamene ih niskoprofilnim kompanijskim modelima koje im obezbeđuje tim.

Sada, kada se nalazi na kormilu Mančester Junajteda, Rangnikove tehnike definitivno mogu značiti i to da bi Kristijano Ronaldo i ostale zvezdice iz njegovog tima mogle da se suoče sa istim pravilnikom. Ovakva mera bi svakako najviše uticala na portugalskog igrača je je on najpoznatiji ljubitelj moćnih automobila. Kristijano je vlasnik dva Lamborghini Aventador, Rolls Royce Cullinan, Chevrolet Camaro SS, Ferrari F12 TDF i McLaren Senna modela, a uskoro bi mogao postati vlasnik novog Bugatti Centodieci automobila, ekstremno ograničenog izdanja. On je toliki ljubitelj automobila, da mu je čak devojka kupila jedan Brabus G-Class model za rođendan, 2020. godine.

Izvanredni analitičar, taktičar i stručnjak poznat je širom sveta po svojim trenerskim sposobnostima i specifičnom stilu u rukovođenju timom, ujedno predstavljajući trenera koji je prvi u Nemačkoj uposlio video analitičara. On je takođe ubedio svoj bivši tim, RB Lajpcig, da investira više od 1,1 milion evra u Soccerbot sistem, vrhunsku tehnologiju koja omogućuje igračima da lično učestvuju u simulaciji različitih scenarija od 360 stepeni putem projektora.

On je takođe bio veoma jasan po pitanju svog novog fitnes režima koji će biti implementiran u klubu, što znači da će se od igrača zahtevati da žive po njegovim strogim pravilima. Da li će igrači slavnog mančesterskog kluba zaista biti primorani da se odreknu svojih besnih mašina, koje su definitivno oličenje njihovog životnog stila, ostaje da vidimo, ali se svi ljubitelji ovog kluba nadaju da ovo neće biti previše rigorozna mera i nešto što bi moglo da prelije čašu za njihovog Ronalda.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group