Roman Grožan napušta Has

Ovo su nove vesti koje donose promene u F1 timovima...

34-godišnji vozač je svoju karijeru započeo 2009. godine u timu Renoa, da bi 2012. godine prešao u Lotus, gde se zadržao do 2015. godine. 2016. godine on je otišao u Has, gde se dugo zadržao, ali izgleda da iskusni vozač odlazi i iz ovog tima.

„Poslednje poglavlje je zatvoreno i knjiga je završena. Bio sam uz tim Has od prvog dana. Pet godina tokom kojih smo prošli kroz uspone i padove ali to putovanje je vredelo. Naučio sam mnogo, napredovao, postao bolji vozač i bolji čovek. Nadam se da sam i ja pomogao timu da napreduje. To je verovatno nešto na šta sam najviše ponosan, više nego na svoje prve, lude trke 2016. godine. Želim timu sve najbolje u budućnosti“, napisao je Grožan na svom Tviter profilu i pozdravio  svoje fanove i navijače ovog tima.

Zbog čega Grožan napušta Has nije rečeno, mada mnogi pretpostavljaju da je razlog njegov loš učinak koji je takav već duži vremenski period. Ostaje nejasno da li će se Grožan trkati u sledećoj sezoni i u koji tim će preći, ali kako stvari sad stoje, u sledećoj sezoni za njega verovatno nema mesta.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group