Proslava rođendana kompanije Alfa Romeo u velikom stilu

Više slika

Više slika

Prošlo je godinu dana od kada je Valteri Botas vozio F1 bolid ulicama Milana u okviru proslave stodvanaestog rođendana kompanije Alfa Rome, stvarajući tom prilikom neopisivu buku i prizor koji se pamti...

Za ovu godinu i proslavljanje stotrinaestog rođendana italijanskog brenda, njegov F1 tim i vozač Džou Guanju pripremili su sličan spektakl, sa kineskim vozačem koji je izvodio krofne u svom jednosedu u Alfa Romeo fabrici, pre nego što se uputio ka autoputu.

Slavljenički snimak startuje u ranim jutarnjim časovima u Cassino fabrici slavnog brenda, sa kineskom zvzedom u usponu koji stupa u svoju mašinu i kreće da izvodi sesiju paljenja guma ispred zaposlenih, čekajući da mu se Quadrifoglio verzije nedavno osveženih Giulia i Stelvio modela priključe. Nakon što je dobro zagrejao pneumatike na svom bolidu, Džou je sa njim izašao kroz kapiju fabrike i uputio se ka Autostradi radi kraćeg putovanja.

Kineski vozač se sa svojim jednosedom uputuo od Piedimonte San Germano ka Pomigliano d’Arco izlazu, jurcajući praznim autoputem. Naravno, ova sekcija je bila zatvorena za javni saobraćaj, što je obezbedilo unikatno iskustvo za F1 vozača, filmsku ekipu koja je snimala sve, ali i sve zaposlene u karavanu ove ekipe.

Ukoliko se pitate, Transito Mezzi Eccezionaly ispisano na znakovima ovog autoputa na italijanskom znače ’transport izuzetnih vozila’, dok se put ovog posebnog završio u Alfa Romeo Giambattista Vico fabrici u blizina Napulja, kako bi se sreo sa modelom Tonale. F1 bolid korišćen u ovom snimku deluje kao ista ona mašina iz prošle godine, odnosno 2013 Sauber C32, koji je za ovu priliku bio prescučen crno/crvenom liverijom koja kopira onu sa C43 F1 Alfa Romeo automobila iz ove sezone.

Proslava rođendana kompanije Alfa Romeo nastaviće se tokom čitave nedelje u okviru brojnih događaja, parada i aktivnosti koje organizuje muzej italijanskog velikana. Ova godina takođe obeležava i vek Quadrifoglio oznake, što je obeleženo već rasprodatom Giulia And Stelvio Quadrifoglio 100° Anniversario Edition serijom.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group