Mustang presečen gotovo na pola u trci ubrzanja

Sa vremena na vreme, pojedini incidenti podsete nas da je trkanje prilično opasan sport...

Bilo da se radi o trkama regularnih modela, Formula 1 bolida ili se radi o trkama ubrzanja, opasnosti koje vrebaju veoma su realne. Video koji vam predstavljamo definitivno je primer koji postavlja ove stvari u perspektivu.

Bezbednost učesnika trka i njenih posmatrača definitivno je usavršena tokom godina, međutim, opasnosti koje prate autmoto sport i delje su prisutne, što je savrešno opisano zvučnim šokom koji je stigao od strane publike kada se ljubičasti Mustang zakucao u stub tajmera na stazi. Sumirajući štetu koja je nastala ovim udesom, na prvi pogled biste pomislili da je vozač ovog besnog Mustang modela prošao sa veoma teškim povredama - ili možda još gore - ali na svu sreću, on je uspeo iz svega da izađe nepovređen.

U videu postavljenom na youtube možemo videti strašan sudar koji se dogodio tokom 828 Cash Days No Prep događaja, održanog na Wilkesboro Dragway stazi. Brutalno modifikovani ljubičasti Fox Mustang zaleteo se stazom u trci ubrzanja, nakon čega je nekontrolisano skrenuo levo i zakucao se u zaštitnu ogradu koju je preleteo i nastavio ka stubu semafora.

Komadi rasturenog automobila mogu biti viđeni kako lete po stazi, dok snimci nakon nesreće prikazuju Mustang model koji izgleda kao gomila metala koja je presečena na pola uzdužno nekim alatom.

Neverovatnim sticajem okolnosti, na veliku sreću i oduševljenje svih prisutnih, vozač ovog automobila je bio dovoljno srećan kako bi izaša iz ovog katastrofalnog incidenta potpuno nepovređen i verovatno će se uvek sećati da svakoga dana mora zahvaliti onome ko je ugradio njegov rol bar, koji ga je bez ikakve sumnje spasio sigurne smrti.

Nažalost, nisu se svi izvukli potpuno nepovređeni, jer izvori sugerišu da je jedna dama iz publike završila sa polomljenom rukom zbog delova koji su leteli na sve strane. Bilo kako bilo, svima su glave na ramenima i prava je sreća što su svi sa ovog događaja izašli bez povreda opasnih po život.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group