Moto GP šampioni sa najviše pobeda

Pogledajte koje su to legende pobeđivale u periodu od 1949.-2019. godine...

Moto GP je sport koji ne možete a da ne volite. Vožnja na dva točka pri velikim brzinama, zaleganje u oštre krivine, preticanja i dueli kakvih nema ni u jednom drugom vozačkom sportu. Kažu da vozači motora moraju da budu pomalo ludi i mi mislimo da je to tačno, jer oni koji imaju dozu straha ili koji razmišljaju na normalan način nikada ne bi smeli da sednu na ovakve zveri.

Tokom duge istorije ovog sporta, izrodili su se šampioni i vozači koji su stekli status legendi, a najveća od njih je defintivno Valnetino Rosi koji i dalje sa svojih 40 godina vozi i koji je pravi rekorder u ovom sportu.

Ali, pored njega postoje i vozači koji su takođe ostvarili ogroman broj pobeda, uključujući mladog Markeza koji iz sezone u sezonu postaje sve bolji i koji najverovatnije uspeti da nadmaši legendarnog Rosija.

Pogledajte koji su to vozači pobeđivali u periodu od 50 godina i otkrijte koje su to legende koje drže rekorde sa pobedama.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group