Moto GP ludilo: Markezova neverovatna vožnja i katastrofalan pad

Mark Markez nam je pružio neverovatan spektakl tokom jučerašnje Moto GP trke u Španiji...

Mladi Markez koji trenutno ima 27 godina je šestostruki svetski šampion i trenutno dominira Moto GP klasom i teško da će neko moći da mu parira. On je uspeo da se pokaže pred legendama kao što je Valentino Rosi i poznati „Doktor“ je rekao par puta da smatra da je Markez vozač koji će oboriti sve rekorde.

Na jučerašnjoj trci u Heresu, Markez je upravo dokazao zbog čega je živa legenda. Na samom startu trke, Markez je uleteo u duel sa Fabijom Kvartararom i uspeo da se probije na prvo mesto, ali posle samo nekoliko krugova, njegov motor je proklizao i on je izleteo na 4. krivini staze.

Na čuđenje svih, on je uspeo da ostane na motoru, ali je bio poslednji u moto koloni. Tada je usledila prava predstava koja nas je ostavila bez teksta. Markez je uspeo da neverovatnom brzinom prestigne sve ispred njega i da dođe na treću poziciju pred sam završetak trke.

Ostala su još samo 3 kruga do kraja, a on je spremao da napadne  Maverika Vinjalesa, koji je držao drugo mesto. Međutim, tada je naišla 4. krivina u kojoj je Markez ponovo izgubio kontrolu i silovito pao sa motora.

Prilikom pada, Markez se ugruvao i vidno je bio povređen, a kasnije je utvrđeno da je slomio rame i da će morati na operaciju. Nadamo se da ga ova povreda neće mnogo usporiti u ovoj sezoni.

Pogledajte trenutak kada je Markez izgubio kontrolu:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group