Mladi Gasli u duhu Ajrtona Sene za volanom klasičnog NSX modela

Pjer Gasli vozač Scuderia Alpha Tauri ekipe, izašao je na Circuit Of The Americas sa modelom prve generacije Acura NSX linije...

Austin staza predstavlja dom severnoameričke Formula 1 trke ove godine i ona je bila jedina do sada, ali će joj se 2022. godine pridružiti Majami. Međutim, sestrinski tim RBR tkračke ekipe nije jedini koji izvlači najviše iz nje, jer je i Daniel Rikardo dobio svoju priliku da sedne za volan Chevrolet Monte Carlo NASCAR trkačkog modela iz 1984. godine, kojim je upravljao slavni Dejl Enthard.

Sa druge strane, dok je Rikardo imao spektakularnu avanturu, Gaslijevo vreme za volanom ovog klasičnog NSX modela nije bilo ni malo manje impresivno, posebno zbog toga što Francuz nije bio nimalo nežan, niti se stideo da otera trideset godina star sportski automobil do samih granica. Vikend u Severnoj Americi bio je događaj koji je ponovo vratio Acura ime u F1, nakon gotovo petnaest godina, dok su oba tima, Red Bull i Alfa Tauri, posedovali lične logoe na svojim liverijama.

U klipu koji je izašao, moguće je videti Gaslija kako jurca sa prvog generacijom Acura superautomobila, do samih granica njegovih mogućnosti, podsećajući neodoljivo na video Ajrtona Sene u prototipu NSX-R modela kompanije Honda, tokom njegovog testiranja oko Suzuka staze.

Sumnjamo da je čovek koji je osigurao da u krilu pobednika prošlogodišnje trke u Monci stoji kamera za snimanje njegovog rada nogu želeo da kopira brazilskog svetskog šampiona, aii modernom izdanju snimka definitivno nedostaju one potpuno ležerne mokasine.

Nažalost Gaslijev krug nije bio tajmiran jer je moguće videti brojne druge modele spremne za svoje promotivne trke na startno/ciljnom pravcu, a oni uključujući Ecto-1 automobil, verovatno kao promociju predstojećeg filma Ghoustbasters: Afterlife. Međutim, nakon vožnje prvog izleta u polje superautomobila kompanije Honda, delovalo je da se Gasli odlično zabavlja i da je oduševljen svojim iskustvom, naglašavajući čak da će morati da stupi u pregovore kako bi sebi nabavio jedan primerak.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group