McLaren F1 tim predstavlja specijalnu liveriju koja će krasiti bolide na trkama u Aziji

Za singapursku trku u sledećoj sezoni, F1 McLaren tim predstavio je posebnu liveriju koja će se nalaziti na njegovim MCL36 modelima u čast povratka ovog vrhunskog trkačkog karavana u Aziju...

Nova slavljenička liverija poseduje veoma odvažne papaja narandžaste detalje, uparene sa akcentima neon roze i futurističkim ilustracijama agregata, što bez ikakvog preterivanja predstavlja najekcentričniju i najupadljiviju šemu boja i grafika u čitavom šampionatu, ali privremenu pre svega.

Nazvana ’Future Mode’, nova i kratkoročna McLaren liverija biće takođe dostupna i u F1 22 video igri, dok će ograničeno izdanje Future Mode majica stići u prodaju putem zvanične stranice britanskog proizvođača.

Nasuprot većini drugih specijalnih liverija koje smo imali priliku da vidimo do sada, ova posebna će biti na automobilu više od jedne trke. Pošto je kreirana u čast proslave povratka F1 trka na azijski kontinent, ona će krasiti MCL36 bolide u dve vezane trke koje se održavaju u Singapuru i Japanu.

Obe ove trke bile su izbačene iz kalendara zbog pandemije koja je stvari prilično uzdrmala tokom 2022. godine, što znači da će sledeća sezona obeležiti tri godine od kada ni jedna od ovih ikoničnih trkačkih staza nisu bile korišćene.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group