Luis Hamilton pokazao svoje tetovaže

Luis Hamilton pokazao svoje tetovaže

Petostruki F1 šampion pokazao je remek dela koja ima na svojoj koži i objasnio simboliku koja se iza njih krije...

Hamilton je već dugi niz godina jedan od najboljih Formula 1 vozača i definitivno će ostati upamćen kao jedan od velikana ovog sporta. Osim što je vozač i što voli trke, Hamilton je vrlo spiritualna i smirena osoba, koja voli da pomaže i da čini drugima.

Takođe, on voli umetnost, a posebnu radost predstavljaju mu tetovaže kojih na svojoj koži ima dosta. Hamilton je otkrio da se njegova sestra udala za čoveka koji je bio Tattoo umetnik i da je od malena bio okružen tetovažama i tattoo majstorima.

Na leđima, Hamilton ima veliki krst koji je uradio po uzoru na Tupaka, njegovog omiljenog repera, a iz krsta izlaze anđeoska krila iznad kojih piše „Još uvek se uzdižem“. On takođe ima istoviranog anđela čuvara, Isusa i Mikelanđelovu skulpturu koja ga podseća na umetnost koju obožava. Takođe ima ispisana i imena svoje porodice i tetovaže koje ga podsećaju na njih.

Hamilton tvrdi da su tetovaže nešto što trebate uraditi na svojoj koži samo ako vam to nešto znači, jer u drugom slučaju nema ponete. Ti crteži i reči zauvek će biti na vama, tako da to „nešto“ treba da vas predstavlja i da vas ispunjuje, ali i da drugim osobama pošalje poruku o vama.

Pogledajte klip i sve tetovaže koje Luis ima na svom telu.

 

 

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group