Lorenco odbio Ducati

Slavni Moto GP vozač koji je trenutno test vozač za Yamahu nije želeo da se priključi Ducati timu...

Španski vozač je prošle godine sve iznenadio kada je objavio da se povlači iz Honde. Ove sezone on se ipak vratio, ali kao Yamahin test vozač. Međutim, nakon objave da će Andrea Doviciozo napustiti Ducati posle ove sezone, pozivi su počeli da stižu i da pozivaju Horhea Lorenca da dođe u Ducati.

Lorenco je dve sezone vozio za crveni tim, ali se nije baš proslavio i najbolji rezultat u ovom timu bilo mu je 11. mesto posle završetka šampionata.

Na pitanje, da li je razmotrio odlazak u Ducati, Lorenco je odgovorio:

„Bila je to realna opcija koju sam dosta promatrao. Mikele Pire mi je poslao poruku i pitao me da li želim da se vratim. Pričao sam i sa Điđijem Dal'Injom i zaista počeo da razmatram opciju u povratku u ovaj tim. Imao sam veliku želju za povratkom i pobeđivanjem, ali nakon malo dužeg razmišljanja i razgovora sa drugim ljudima, shvatio sam da to zapravo ne želim, pa sam se zahvalio na ukazanoj prilici, ali objasnio da ću to preskočiti“

Ovo napokon stavlja tačku na to da će Lorenco ići u Ducati i za sada ćemo ga još uvek gledati u Yamahi. Ko će biti novi dodatak Ducati timu ostaje još da se vidi.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group