Janone suspendovan na 18 meseci

Sada je zvanično objavljeno koliko će trajati zabranja vožnje Andree Janonea...

Poznati MotoGP vozač koji vozi za Aprilija tim je u decembru prošle godine pao na doping testu, posle čega je momentalno suspendovan, ali se tada nije znalo koliiko će njegova suspenzija trajati. Sada su se zvaničnici ovog sporta oglasili i rekli da Janone neće moći da vozi 18 meseci, što će ozbiljno uticati na Aprilija tim i što će možda značiti da će Janone ispasti iz tima.

Steroid koji je Janone uzimao davao mu je veću snagu i izdržljivost, a takođe povećavao i koncentraciju, što ga je stavljalo u bolju poziciju od drugih vozača. Upravo zbog toga je i kažnjen.

Italijanskog vozača će zameniti test vozač Aprilije, Bredli Smit, što mu sada daje sjajnu priliku da  se dokaže i da možda postane i glavni vozač  Aprilije, ako postigne bolje rezultate od Janonea.

Andrea je izjavio da je jako nesrećan zbog ove odluke, da ne zna šta će raditi sa sobom i kako će podneti ovu zabranu koja će sigurno uticati na njega i njegovu karijeru.

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group