Honda unapredila motor Red Bull bolida


U nedelju nas čeka velika nagrada Francuske, a Red Bull tim je čvrsto rešio da odnese pobedu...

Honda je krenula sa prepravkama na Red Bull bolidu, tako da ćemo na trci u Francuskoj imati priliku da vidimo unapređeni i pojačani motor koji će sada biti druga modifikacija ovog tima. Honda je smatrala da motori jednostanvo nisu dovoljno jaki, tako da će ovog vikenda Red Bull imati snažnije i brže bolide, pa će biti interesantno videti, kako će se stvari odigravati na stazi.

„Promene koje se vrše na motoru vezane su za ICE i turbopunjač. Naši mehaničari u Japanu naporno rade kako bi unapredili naša vozila i kako bi omogučili da Red Bull postigne bolje rezultate u daljem delu F1 šampionata“, rekao je tehnički direktor Honda F1 tima, Tojoharu Tanabe.

Glavni vozač Red Bull tima, Marks Verštapen, odličan je ove sezone i iako nije u samom vrhu, uspeva da se izbori sa F1 velikanima i da osvoji dosta poena. On kaže da je sve što mu fali malo dodatne snage i da bi sa jačim motorom mogao mnogo više da uradi.

Pošto će mladi vozač sada to dobiti, ostaje nam da vidimo kako će se pokazati na kvalifikacijama i naravno, kako će uspeti da se izbori u samoj trci koja će biti održana u nedelju 23.06. 2019. godine.

Foto:carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group