Gymkhana Ten - 5 automomobila i mnogo spaljenih guma


Gymkhana Ten je konačno stigao, godinu dana nakon što je Ken Blok i njegov Honigan tim započeo ovaj projekat...

Ovo je deseta reinterpretacija sve popularnije i smisleno bezvremene serije, a Ken Blok je odlučio da ovoga puta kreira nešto posebno. Kao rezultat, Gymkhana Ten ne poseduje jednostavno, samo jedno vozilo nalik prethodnim događajima, već umesto njega možemo videti pet različitih Ford mašina i pet zadivljujućih lokacija širom sveta.

Svoj debi na Gymkhana Ten događaju imao je Blokov 1977 F-150 Hoonitruck model, koji je predstavljen svetu pre samo nekoliko meseci. Vozilo ne liči ni na jedno Blokovo do sada voženo u besu i veoma bi lako mogao postati omiljeno drifting čudovište viđeno u bilo kom Gymkhana videu.

Pored ove mašine, Blok se nalazi za volanom moćnog 1965 Hoonicorn Mustang automobila, u identničnoj konfiguarciji V2, kao i u Climbkhana videu. Takođe, tu su i Ford Fiesta iz ovogodišnjeg World Rally Championship takmičenja, 1991 Ford Escort RS Cosworth i Ford Focus RS RX iz Gymkhana Nine.

Klip prikazuje besne drifterske mašine, tačnije njih pet na različitim lokacijama, akciju u trajanju od 19 minuta, što se može nazvati epskim Gymkhana filmom objavljenim do danas. Zavalite se, uzmite kokice i uživajte.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group