FW40 novi bolid ekipe Williams


Williams Martini Racing tim je objavio nove fotografije njihovog izazivača za 2017. godinu, u punom njegovom sjaju, pred zvanično predstavljanje zakazano za 25. februara.

Model FW40 kompanije Williams postaje prvi automobil dizajniran po novim F1 specifikacijama koji će biti predstavljen i velike su šanse automatski primećen od strane čitavog automoto sveta.

Ovaj model je duži i širi, sa širim gumama, naravno, širim, klinastim oblikom prednjeg krila i redizajniranog zadnjeg stabilizatora koji je značajno izgubio na visini.

Nos nastavlja da prati dizajn koji podseća na vrh prsta, prvi put predstavljen 2014. godine, tako da sa te tačke gledišta, možemo reći da je novi model i dalje sličan prošlogodišnjem automobilu.


Williams će predstaviti FW40 u svim segmentima 25. februara, samo dva dana pre predsezonskih testiranja koje su zakazane sa početkom u Barseloni.

Za vožnju ovog automobila biće zadušen Filipe Masa, zajedno sa početnikom Lensom Strolom.

N.Đ.

  • Ključne reči:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group