Evo šta je Ferštapen rekao za Hamiltona

Mladi Holanđanin je jasno poručio da će biti glavni Hamiltonov protivnik...

Iako je Hamilton u protekle dve sezone vrlo lako došao do titule, Maks Ferštapen koji vozi za Red Bull, takođe se pokazao odlično i jasno pokazao svima da je ozbiljan i opasan vozač bez obzira na svoje godine.

Maks je potrisao novi ugovor sa Red Bullom, a austrijski tim se trudi da bolid maksimlano poboljša, kako bi mogao da bude konkurent superioronom Mercedesovom vozilu.

„Sve zavisi od bolida i vozač ne može biti dobar ako automobil ne može da ga isprati. Luis je veoma dobar. Definitivno je jedan od najboljih, ali on nije bog“, rekao je Ferštapen. On je dodao da jedva čeka početak nove sezone i da je spreman da zapreti Mercedesu i Hamiltonu i da je siguran da će ove godine biti u borbi za šampionsku titulu.

Pošto se u prošloj sezoni Maks našao iza dvojca iz Mercedesa, ne sumnjamo da će ove godine biti prava pretnja za njih, ali pod uslovom da Red Bull poboljša bolid i napravi potrebne izmene koje će omogućiti Ferštapenu da se bori sa Hamiltonom.

Foto:Red Bull Racing

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group