Evo kako izgleda trening Marka Markeza

Moto GP sezona samo što se nije nastavila, a najbolji vozač ove kategorije priprema se na neočekivan način... 

Markez je verovatno najveći talenat u Moto GP istoriji i ako su svi smatrali da se nikada neće pojaviti bolji vozač od legendarnog Doktora, Valentina Rosija, Markez je to osporio i pokazao da će on verovatno biti njegov naslednik koji će ga nadmašiti.

Od kada je prvi put osvojio Moto GP šampionat 2013. godine, mladi Markez je svake sledeće godine bio šampion. On se trkao sa nekim od najvećih velikana ovoga sporta i sve je uspeo da pobedi, tako da je on definitivno najbolji motordžija koji trenutno vozi, a sigurni smo da će uskoro dobiti i titulu najboljeg Moto GP vozača svih vremena.

Zbog korona virusa, Moto GP sezona 2020. je bila stopirana, ali uskoro ćemo verovatno imati prilke  da vidimo prve trke ove sezone. Markez je već počeo sa pripremama, ali ne na način koji biste očekivali. Umesto da vozi brze motore po poznatim stazama, on je seo na kros motor i uputio se na blatnjave staze kako bi usavršio svoje moto veštine.

Pogledajte video klip:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group