Dva člana Has tima i jedan član Meklaren tima u izolacji zbog Korone

Izgleda da se Covid 19 virus uvukao i u F1 redove, što može ozbiljno ugroziti ovogodišnju sezonu...

Korona virus počinje da se širi svetom neverovatnom brzinom, a sada je virus stigao i u svet Formule 1. Iako je najavljeno da će neke trke biti održane bez prisustva publike kako bi se smanjilo prenošenje virusa, sada se postavlja pitanje da li će se trke uopšte održavati, jer je objavljeno da su dva člana iz Has tima i jedan član iz Meklaren tima u karantinu i da čekaju rezultate koji će reći da li imaju Covid 19 virus.

Očekujemo da uskoro dobijemo rezultate. Tim do tada radi i funkcioniše prema dogovorenom rasporedu", poručili su iz Meklarena, dok je iz Has tima poručeno: "Dva člana našeg tima su u karantinu i ostaće u svojim sobama. Imali su simptome prehlade".

Ako se utvrdi da ovi ljudi imaju koronu, to može ozbiljno ugroziti ovogišnju F1 sezonu, jer su oni bili u kontaktu sa ogromnim brojem ljudi, kao i sa vozačima. Ipak, ostaje nam da sačekamo rezultate i da vidimo kako će se situacija dalje odvijati.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group