Dva Aston Martin modela dobijaju Red Bull izdanja

Više slika

Više slika

Kompanija Aston Martin je odlučila da proslavi svoje nastupajuće partnerstvo sa Red Bull Racing timom predstavljanjem V8 i V12 Vantage Red Bul Racing edicija...

Oba vozila kreirana su od strane britanskog brenda i biće isporučena u drugom kvartalu ove godine. Kao što je tipično sa svim posebnim izdanjima kao što je ovo, ona se gotovo uvek primarno izdvajaju od „običnih“ Vantage serija šemama njihovih boja, koje ovaj put sadrže morsko plavu, žutu i crvenu kombinaciju koju je koristio RBR tim Formule 1. Ukoliko budući vlasnici žele nešto drugačije, dostupne su Tungsten srebrna i morsko plava boja.

Ostali specijalni dodaci V8 i V12 Vantage modelima Red Bull Racing serijala uključuju prednje splitere od ugljeničnih vlakana, karbonske difuzore i masku hladnjaka od istog materijala. Putnička kabina oba modela poseduje dijamantske šavove, alkantara upravljač, karbonske dodatke i naslone za glavu Red Bull Racing tima.

Kada naručuju svoja vozila, kupci mogu takođe izabrati između dve finalne pločice na poklopcima motora koje su potpisane od strane Danijela Rikarda ili Maksa Verstapena.

Raspravljajući o modelima, predsednik i glavni izvršni direktor kompanije Aston Martin, Endi Palmer, izjavio je kako je motosport bio i uvek će biti deo DNK lanca njihove kompanije, a obe serije V8 i V12 Vantage S Red Bull Racing edicije približavaju tu kulturu korisnicima. Sa novom sezonom 2017. FIA svetskog šampionata Formule 1 na pomolu, kompanija Aston Martin polaže velike nade u to da će se kupovinom ovih modela trkačka sezona približiti još više toj nekolicini mušterija koji ne mogu da dočekaju njen početak.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group