Druga trka u F1 sezoni ove nedelje

Nakon prve trke u Austriji, čeka nas i druga...

Prva trka bila je dosta nepredvidiva i šokantna. Botas, Lekler i mladi Noris osvojili su prva 3 mesta na postolju, dok je Hamilton šokirao sve i zbog kaznenih poena završio na 4. mestu. Javljeno je da bi Luisu mogla da preti i jedna trka suspenzije ako nastavi da skuplja kaznene poene, pa ćemo verovatno od njega dobiti smirenu i mirnu vožnju, tako da će on u subotu na kvalifikacijama morati dobro da se pokaže kako bi osvojio što bolje startno mesto i zadržao ga do kraja.

Očekujemo da će Mercedes ove sezone biti dominantan, ali kao što smo mogli videti na prvoj trci sve je moguće, tako da jedva čekamo da vidimo šta će pokazati Lekler, Noris, Ferštapen, ali i Fetel koji je rekao da će biti bolji u sledećoj trci.

Staza u Špilbergu duga je četiri kilometra i 318 metara. Ima 10 krivina i spada među najbrže u šampionatu. Trka će biti održćana u 15:10 u nedelju, dok će subota biti rezervisana za kvalifikacije.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group