Dominacija Meredesa na Red Bull ringu

Hamilton i Botas, očekivano su uzeli prvo i drugo mesto na Velikoj nagradi Štajerske...

Hamilton je ovoga puta pokazao veliku ratobornost i dominaciju i svog klubskog kolegu držao na sigurnoj distanci, pa je tako zauzeo prvo mesto. Botas je trenutno prvi na tabeli jer ima najviše bodova, ali očekujemo da će ga Hamilton ubrzo stići, jer će on verovatno zaređati pobede, kao i u prošlogodišnjoj sezoni.

Mercedes i ove godine daje naznake da je znatno dominantniji i bolji od drugih, tako da će to možda malo upropastiti sezonu, jer uglavnom možemo očekivati Luisa i Valterija na prvim mestima, ali zanimljivo je videti šta će se dešavati sa ostalim članovima.

Najveća katastrofa trke desila se Ferrari timu, kada su se Lekler i Fetel sudarili, zbog čega su odustali od trke u prvom krugu. Kako je otkriveno, Lekler je bio preambiciozan,pa je uleteo u putanju Fetela i tako napravio grešku zbog koje su obojica ostali bez poena,uključujući i čitav tim.

Dobru vožnju pokazao je i Ferštapen, koji je sve bolji u svom Red Bul bolidu i koji dosta obećava ove godine. Videćemo kako će se dalje odvijati situacija. Sledeća trka čeka nas već sledećeg vikenda u Mađarskoj na stazi "Hungaroring".

Pogledajte prvu desetoricu na Velikoj nagradi Štajerske:

foto:Daily Express

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group