Brabham BT62 predstavljen je kao trkačka mašina sa 700 ks

Više slika

Više slika

Prateći nekoliko prethodnih reklamnih kampanja, Brabham Automotive je konačno predstavio svoj BT62 model...

Dizajniran posebno kao trkački orijentisan superautomobil, BT62 je neverovatno agresivan i poseduje karbonsku karoseriju, sa prednjim ventilacionim otvorima na braniku i aerodinamičnije bočne pragove.

Automobil je takođe opremljen masivnim prednjim spliterom, velikim zadnjim krilom i centralno postavljenim duplim izduvnim sistemom. BT62 je smešten na točkove od 18 inča, sa centralnim zaključavanjem, obmotanim neverovatnim trkačkim gumama kompanije Michelin.

Agresivni stil nije jedino što karoserja ovog modela donosi, jer kako njegov proizvođač tvrdi, on bi trebalo da proizvodi više od 1.200 kg potiska. Ekstenzivna upotreba karbonskih vlakana i kevlara takođe znači da model teži svega 972 kg.

Snaga je omogućena V8 motorom, montiranim na sredini, sa 5,4 litara zapremine i unutrašnjim sagorevanjem. Jedinica kompanije Brabham stvara 700 ks i 666 Nm obrtnog momenta, a spojen je sa šestostepenim sekvencijalnim trkačkim menjačem, ali za sada nismo dobili nikakve informacije o njegovim performansama.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group