Botas potpisao novi ugovor sa Mercedesom

Drugi vozač Mercedesa, dogovorio se sa trenutnim timom da vozi i sledeću sezonu...

Iako ostanak Luisa Hamiltona u Mercedesu nije bio dovođen u pitanje, do sada se nije znala sudbina Valterija Botasa. Međutim, sada mediji prenose da je on uspeo da dođe do dogovora sa načelnicima iz Mercedesa i da sebi osigura mesto u istom timu i sledeće sezone.

Navodno, do dogovora je došlo kada je prvi čovek kompanije Mercedes Benz, Ola Kelenijus, dao zeleno svetlo da vozačka postava ostane nepromenjena. Koliko saznajemo, Botas će potpisati samo jednogodišnji ugovor, koji će osigurati da ostane u Mercedesu u sezoni 2021, ali ne znamo šta će se dešavati dalje i da li će on ostati na istom mestu i naredne sezone.

Finac će se sigurno potruditi da u ovoj sezoni ostavi što bolji utisak, jer realno geldano, nema boljeg mesta na kojem bi mogao da se nađe. Mercedes je dominantan poslednjih nekoliko sezona, a Valteri uz Hamiltona je uvek na vrhu.

Naranvo, možda će on želeti da se izdvoji iz njegove senke, pa da bude njegov rival kako bi pokazao svoj talenat, ali to ostaje da vidimo, jer ćemo ga još godinu dana sigurno gledati u Mercedesu.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group