Aznom SerpaS dolazi kao ultimativni trkački model

Više slika

Više slika

SerpaS projekat predstavlja prvi ikada kreirani automobil brenda Aznom iz Monce, a sada Camal dizajnerski centar započinje isporučivanje najnovijeg oružija namenjenog trkačkim stazama...

Ime ovog  modela je SerpaS, što znači Zmija (il Serpas), a njegove specifikacije su više nego impresivne. Ispod  haube nalazi se  V8 motor zapremine 2,6 litara, dobar za 363 ks pri 10.300 motornih rotacija u minuti i maksimalni obrtni momenat od 276,5 Nm. Međutim, najbolje od svega predstavlja to što sa ovim ciframa performansi dolazi i kilaža od svega 900 kg.

Inicijalno, novi SerpaS model biće dostupan sa konvencijalnim sistemom pogona, iako je u glavnom štabu  kompanije Aznom donešena odluka da će do 2020. godine, svi njegovi kupci biti u mogućnosti da naruče električne verzije takođe.

Prilikom posmatranja enterijera, dizajniranog od strane brenda Aznom, možemo primetiti da predstavlja refleksiju modernih reinterpretacija retro italijanskih automoibla. Unutar putničke kabine nalaze se karbonski detalji, kao i deflektor kokpita na prednjem delu, baš kao kod pomenutih klasika. Sa druge strane, vredi napomenuti da SepraS automobil ne poseduje vrata zbog svoje redukovane visine, međutim, generalo je veoma lako popeti se i uskočiti u putnički segment sa bilo koje strane modela.

Karoserija SerpaS automobila kreirana je od ručno obrađenog aluminijuma, ali tu su još i određene tehničke komponente koje napravljene od ugljeničnih vlakana, nalik prednjem spliteru, zadnjem difuzoru i poklopcu motora.

Onda kada ovi automobili budu spremni za poručivanje, buduće mušterije dobijaju pristup "Experience" paketu, koji rezultira turama vođenim od strane stručnih lica ovog brenda i omogućuju uvid u radionicu, procese proizvodnje i sklapanja automoibla, kao i mogućnost test vožnje po čuvenoj stazi u Monci.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group