Aleks Markez napravio potez veka


Brat Marka Markeza je tokom trke u Motegiju uspeo da demonstrira neverovatno znanje i da se zadrži pored motora nad kojim je izgubio kontrolu...

Vikend u Japanu bio je veoma naporan i iako su svi bili koncentrisani na MotoGP kategoriju, zanimljive stvari dešavale su se i u Moto2 kategoriji. Najzapaženiji i najšokantniji momenat bilo je neverovanto „spašavanje“ Aleksa Markeza. Pošto je staza bila jako mokra, Aleks je izgubio kontrolu nad motorom, koji se zalelujao i tako ga zbacio sa sedišta. Međutim, mladi Markez uspeo je da se zadrži na motoru i da se odveze van staze dok su mu noge bile na asfaltu.

On je zatim ponovo seo na motor i nastavio trku. Njegovi fanovi su ovaj potez nazvali „moto surfing“, a kada budete pogledali video klip, shvatićete i zašto. Svi oni koji su ovo gledali kažu da je ovo definitivno bio potez veka i da je Markez uspeo da na neverovatan način spase motor i da sačuva živu glavu.

U boksu se nalazio njegov otac koji nije mogao da veruje šta se dešava i koji je umalo zaplakao od sreće kada je video da se njegovom sinu ništa nije desilo.

Pogledajte šta se desilo u Motegiju:

V.P.

Foto:DriveTribe

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group