Šumaher u kritičnom stanju zbog moždanog krvarenja

Sedmostruki svetski šampion Formule 1 Mihael Šumaher, koji je doživeo udes na skijanju u Francuskoj kada je glavom udario u stenu, pretrpeo je ozbiljne povrede glave i prema najnovijim informacijama nalazi se u kritičnom stanju.

Šumaher je povredio glavu u skijalištu Meribel pošto je udario glavom o stenu, ali je nosio kacigu, koja je ublažila udarac. On je odmah potom helikopterom prevezen u bolnicu u Grenoblu, gde je i dalje na pregledima.

Prema najnovijim informacijama, koje je italijanski novinar Tankredi Palmeri preneo na Tviteru, Šumaher ima moždano krvarenje i nalazi se u kritičnom stanju.

U Grenobl je stigao i neurolog iz Pariza kako bi pregledao legendu Formule 1, a ispred bolnice okupile su se desetine Šumijevih obožavalaca da bi mu pružile podršku.

Policija istražuje uzrok nesreće, a mediji su preneli da se Šumaher skijao van staze, sa 14-godišnjim sinom. Njegova supruga i dvoje dece su došli u bolnicu, a prema najnovijim informacijama objavljenim oko 11h, potvrđeno je da je u kritičnom stanju, a to su preneli najveći svetski mediji.

A.N.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group