VOLVO V40 CROSS COUNTRY - PARIZ 2012

Kompanija Volvo je zvanično predstavila novi Volvo V40 Cross Country na sjamu automobila u Parizu.

Originalno planiran da bude nazvan XC40, novi Volvo-a V40 Cross Country je sada viši i ima "robusniji’’ izgled od novog V40 kompaktnog hetčbeka Takođe novi Volvo V40 Cross Country je dizajniran na istoj filozofiji kao i model XC70.

Ovaj model Volva sada se odlikuje povišenim klirensom za 40 mm, atraktivnijim eksterijerom na kom možemo naći zaštitini elementi, novi prednji branik, nove pragove, drugačija svetla za maglu, krovne nosače kao i nove aluminijumske felne. Jedine promene koje su napravljene u enterijeru autombila je življa selekcija boja za unutrašnjost i centralnu konzolu.

Po informacijama koje su za sada dostupne, očekuje se da će V40 Cross Country će biti dostupan sa dizel i benzinskim agregatima, koji su standardni za V40, osim baznog 1.6 litarskog turbo četvorocilindričnog T3 benzinskog agregata od 148HP.

Pored ovoga, jedina verzija koja će imati pogon sva četiri točka, je verzija sa 2.5-litarskim turbo rednim preocilindričnim agregatom koji isporučuje 251KS, dok će ostali modeli imati pogon samo na prednjim točkovima.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group