Toyota C-HR koncept visokih performansi

Više slika

Više slika

Kompanija Toyota je jedan od japanskih proizvođača koji će imati nekoliko automobila na sledećem sajmu automobila 2017. Frankfurt Motor Show, koji svoje kapije internacionalnim novinarima otvara 12. septembra...

Jedan od ovih modela jeste i C-HR Hy-Power Concept, studija koja je razvijena od strane evropskog dizajnerskog centra kompanije, koji je nastojao da uveća C-HR emocionalni i moćni izgled, dok takođe naglašava buduće ekspanzije Toyota linije hibridnih pogonskih sklopova sa njenim baznim modelima.

Ovaj proizvođač automobila već u svojoj ponudi poseduje hibridnu verziju C-HR modela, koja koristi identične pogonske sklopove kao i Prius. Ova linija kombinovano koristi benzinske 1,8 litarske motore i električne jedinice kako bi proizvele 120 ks koje se točkovima šalju putem CVT menjača.

U proizvodnji od 2007. godine, trenutni Toyota Land Cruiser priprema se da potpuno bude zamenjen novom generacijom. Kompanija nije rekla preterano mnogo o ovom automobilu, za sada, ali možemo očekivati da će u budućnosti, nova linija doći sa unikatnom konstrukcijom iz segmenta i da može prevesti svoje korisnike sa tačke A na tačku B.

Predstavljen javnosti na ženevskom sajmu automobila ove godine, novi Yaris GRMN model biće predstavljen ponovo na sajmu automobila 2017. Frankfurt Motor Show u Nemačkoj. Ovaj model će predstavljati suparnika Ford Fiesta ST liniji i napajaće ga četvorocilindrični motor zapremine 1,8 litara koji isporučuje 205 ks prednjim točkovima, putem šestostepenog manualnog menjača.

Konačno, nova verzija modela Auris Touring Sport, nazvana Freestyle, pridružiće se pomenutim vozilima koji će se pojaviti na pomenutom štandu kompanije Toyota, a, kako je obećano, ova linija će posedovati veći stepen personalizacije čak i od Auris regularne linije.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group