Suzuki spreman za Tokio

43. izdanje tokijskog salona automobila svoja vrata otvara krajem sledećeg meseca, a Suzuki je odlučio da iskoristi tu priliku za prezentaciju velikog broja studija…

Biće predstavljeni koncepti Crosshiker, Hustler, Hustler Coupe, X-Lander i studija iV-4 koju smo imali prilike da vidimo u Frankfurtu.

Ako vam je izgled studije Crosshiker od nekud poznat, onda niste u zabludi jer je on samo nadogradnja koncepta Regina koji je Suzuki u Tokiju otkrio pre dve godine. Sve što se o Crosshikeru trenutno zna je da ima tek 810 kg, i da ga pokreće 1.0-litarski trocilindraš kojeg je Suzuki nedavno razvio.

Drugi koncept je kabrio varijanta crossovera pod nazivom X-Lander. Ta studija zasnovana je na Suzukijevom modelu Jimny 4×4. Uz njegov 1.3-litarski benzinac uparen s novim elektronski kontrolisanim ručnim menjačem, Suzuki je ubacio i elektromotor koji se brine o pokretanju zadnjih točkova.

Šta još donose ove studije saznaćemo sledećeg meseca, kada Tokio Motor Show otvori svoja vrata.

A.N.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group