Subaru u Čikagu proslavlja 50 godina ograničenom linijom

Više slika

Više slika

Prošlo je pola veka od kada je kompanija Subaru po prvi put uspostavila svoju operaciju na severoameričkom kontinentu...

Kako bi proslavio ovaj događaj, proizvođač automobila lansirao je ograničene linije nekoliko svojih modela. Predstavljeni tokom sajma automobila 2018 Chicago Auto Show, ova kolekcija uključuje Crosstrek, Forester, Impreza, Legacy i Outback serije, ograničene na po 1.050 jedinica, ali tu su i BRZ, WRX i STI linije, koje kombinovano poseduju isti broj automobila.

Svi modeli su već u salonima svih ovlašćenih dilera ovog proizvođača širom kontinenta, a svi ovi jubilarni automobili bazirani su na vrhunskim verzijama svojih opsega. Oni takođe poseduju njihovu ekskluzivnu boju, znanu kao Heritage Blue, specijalne akcente u eksterijeru i unikatne ‘SOA 50th Anniversary’ ambleme.

Satensko hromirani finiši mogu biti viđeni na karoseriji, zajedno sa različitim kompletima aluminijumskih felni, namenjenih svim vozilima, osim BRZ liniji, i poklopcima bočnih retrovizora od istog materijala, koji nisu postavljeni na BRZ, WRX i STI modelima, definišući još više specijalan karakter određenih automobila.

Enterijer putničke kabine osam posebnih modela poseduje ’50th Anniversary’ logo na prednjim sedištima i patosnicama, a unutrašnjost svih automobila uglavnom je definisana crnim postavama sa kontrastnim šavovima i srebrnim sigurnosnim pojasima.

Subaru BRZ automobil predstavlja najpristupačniju jedinicu opsega kreiranog posebno za pedesetu godišnjicu i veliki jubilej ovog proizvođača automobila. Model BZR startuje sa cenom od 30.800 dolara, u koju su uključeni svi troškovi isporuke i destinacija, dok se WRX STI nalazi na drugom kraju liste i dolazi kao najskuplja varijanta, sa početnom cenom od 42.055 dolara, u baznom paketu.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group