Stilski Audi A7 Sportback odlazi na svoj debi u Detroit

Više slika

Više slika

Nemački Audi spreman je za predstavljanje potpuno novog 2019 A7 automobila na sajmu u Detroitu, što će ujedno biti njegovo prvo javno pojavljivanje i svetska premijera na američkom tlu...

Druga generacija dugoočekivane Audi A7 linije umnogome je inspirisana dizajnom Prologue koncepta, koji poseduje skulpturne linije i velike neprekidne površine, kao i nešto strmiju krovnu liniju.

Uprkos svim ovim kompaktnim karakteristikama, najnovija A7 linija nudi daleko više prostora i komfor za sve putnike na zadnjem delu i u poređenju sa prethodnom serijom, zajedno sa više mesta kako za noge, tako i glavu.

Novi dizajnerski jezik takođe je prisutan i u enterijeru putničke kabine, sa novom kontrolnom tablom opremljenom usavršenim informativno zabavnim sistemom, prvi put predstavljenim na A8 liniji, koji je zamenio tradicionalne dugmiće i kontrole sa parom velikih displeja visoke rezolucije i ekranima osetljivim na dodir. Zajedno sa tehnologijom Audi Virtual Cockpit, putnička kabina novog A7 automobila nastoji da postane jedna od najnaprednijih koje se danas mogu pronaći na tržištu.

Kompanija Audi i dalje nije podelila bilo kakve informacije vezane za pogonski sklop A7 linije namenjen američkom tlu, ali poznato je da ovaj kupe sa četvoro vrata u našim, evropskim specifikacijama, dolazi opremljen trolitarskim TFSI V6 turbo motorom, dobrim za 355 ks, uparenim sa sedmostepenim S-Tronic automatikom duplog kvačila i Quatro sistemom pogona na svim točkovima. U budućnosti, ovaj proizvođač će obezbediti nekoliko novih pogonskih sklopova, uključujući i priključnu hibridnu verziju.

Možemo očekivati nešto više vesti i detaljnijih informacija onda kada najnovija A7 linija zvanično nastupi na sajmu automobila Detroit Auto Show koji startuje ove nedelje.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group