Ram 1500 stiže u Detroit početkom 2019. godine

Više slika

Više slika

Generalni direktor Fiat Chrysler Automobiles korporacije Serđo Marćione, iskoristio je rezultate kompanije iz drugog kvartala kako bi potvrdio dva dosta dugo očekivana modela koji će biti proizvedeni u narednih šest meseci...

Razgovarajući sa investitorima i medijima, Marćione je istakao da će 2018. Jeep Wrangler biti predstavljen u novembru mesecu. Ovaj model pratiće sledeća generacija Ram 1500 automobila koja će debitovati u Severnoj Americi na Internacionalnom sajmu automobila u januaru sledeće godine.

Oba modela predstavljaju ključ kompanijinih linija sa dna opsega, dok određeni mediji u S.A.D. prenose da je Jeep prodao 191.788 jedinica Wrangler modela prošle godine, dok je Ram prodao zadivljujućih 487.558 pikap kamioneta.

Pored razgovora o dva predstojeća modela, direktor grupacije ponovo je izneo svoje planove o budućem odlasku sa funkcije. Marćione je izjavio da njegov brend ne mora da brine o sukcesijama i njegova zamena će biti izabrana iz veoma stručne grupe ljudi unutar kompanije. Ne postoje nikakvi podaci o tome ko je prvi pik na draftu za Marćioneovog naslednika, ali se preuzimanje funkcije nikako ne očekuje pre početka 2019. godine.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group