Putinova Blindirana limuzina predstavljena u Ženevi

Više slika

Više slika

Ruska luksuzna limuzina sada će se masovno prozivoditi...

Kada je reč o Vladimiru Putinu, onda se kad tad mora spomenuti njegov blindirani automobil koji je jedinstven i kojeg ruski predsednik transportuje u svaku zemlju koju podseti. Njegov auto je bezbedan, siguran, ali i pokazuje luksuz i elegantan dizajn koji čine da ovo bude jedna od najlepših, ali i najbezbednijih limuzina na svetu.

Reč je o Aurus Senat automobilu koji dolazi is serije Kortezh i koji je zaista fenomenalan. Kortezh je ekskluzivna, blindirana limuzina koja je kreirana isključivo za potrebe predsednika Putina.  Ovaj automobil trenutno važi za najbolju predsedničku limuzinu na svetu, a pošto je reč o blindiranom vozilu, ovaj automobil je sudeći po kreatorima otporan na sve projektile, pa čak i bombe, što ga čini idelanim predsedničkim vozilom. Takođe može da izdrži i potapanje u vodu, tako da putnici mogu da izdrže u iznenadnim situacijama kada vozilo sleti u reku ili jezero.

Upravo ovaj automobil, predstavljen je na sajmu auotmobila u Ženevi i tako je oduševio sve posetioce. Po prvi put u istoriji, Ruska vlada pokazala je kako ovaj automobil izgleda i otkrila detalje poput agregata koji je u ovom slučaju snažni V8 motor koji proizvodi 600 konjskih snaga.

Predstavnici ovog automobila rekli su da će se Aurus Senat sada masovno proizvoditi i da bi trebalo da očekujemo oko 5000 modela na godišnjem niovu. Svrha ovog vozila se neće menjati, što znači da će on biti prodavan isključivo kao bezbednosno i blindirano vozilo,a naročito višim funkcionerima i predsednicima.

Pogledajte galeriju:

Foto: Carscoops

V.P:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group