Peugeot na sajmu automobila

Na predstojećem Međunarodnom salonu automobila, koji se održava od 22. do 31. marta u Beogradu, "Verano motors" će u okviru svog izložbenog prostora u Hali 1 Beogradskog sajma predstaviti čak pet noviteta iz game "Pežoovih" automobila. Na štandu ove ugledne kuće biće prikazani "pežo 2008", "pežo 208", "pežo 301", "pežo RCZ", "pežo RXH".

 

"Verano motors" je pripremio i niz sajamskih popusta koji se, u zavisnosti od modela, motorizacije i paketa opreme kreću i do 3.000 evra. Za rezervacije u toku trajanja sajma obezbeđen je i veći broj vozila za isporuku odmah, kao i mogućnost testiranja najnovijih modela "301" i "208", kao i "308" i "508".

Sajamske pogodnosti uključuju i odlične uslove kupovine "Pežoovih" automobila i skutera preko banaka.

Primera radi, omogućen je kredit za fizička lica sa kamatom od 6,9 odsto na period otplate od pet godina. Za pravna lica povoljniji uslovi obuhvataju mogućnost finansiranja putem lizinga sa kamatom od 5,9 odsto na period otplate do pet godina.

Svi kupci "Pežoovih" automobila imaju besplatnu pomoć na putu "Peugeot assistance" u trajanju od tri godine od datuma isporuke, a ovim servisom pokrivene su sve zemlje na teritoriji Evrope.

Akcija "Staro za novo" aktuelna i tokom sajamskih aktivnosti podrazumeva otkup bilo kojeg brenda automobila i zamenu za model iz postojeće ponude "Verano motorsa".

POKLON

ZA sve ljubitelje skutera, "Verano motors" je pripremio sajamsku akciju "Kad lav nagrađuje". Za svaki kupljeni skuter, na poklon se dobija kofer. Specijalna akcija traje do 31. marta i važi za kupovinu bilo kojeg skutera iz postojeće ponude.

Početkom godine na svetskom tržištu predstavljen je i prvi trotočkaš u gami - "metropolis", koji će biti premijerno izložen na štandu "Peugeot Scooters", u Hali 2, "nivo C", na ovogodišnjem Salonu automobila

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group