Otvoren sajam automobila u Beogradu

Više slika

Više slika

Ove godine imamo priliku da vidimo mnoštvo ekskluzvnih noviteta i možemo da uživamo u pravoj poslastici za sve ljubitelje četvorotočkaša...

Celom Srbijom je odjeknula vest da će na beogradskom sajmu automobila premijerno biti predstavljen unikatni model Rolls Royce. Svi ljubitelji ovog brenda su oduševljeni što će dobiti priliku da uživo vide jedno od najekskluzivnijih izdanja koje je izašlo iz njihove fabrike. Ali, i pored Rollsa, na ovom sajmu nas očekuje veliki broj noviteta, od kojih će neki biti znatno pristupačniji i dostupniji svima koji su raspoloženi da kupe sebi novi automobil.

Sajam je otvoren 24.03. a trajaće do 2.aprila i na njemu će svoje kreacije predstaviti 34 automobilska brenda iz 30 zemalja. Pored ultra luksuznog Rollsa, imaćemo priliku da uživo vidimo i najluksuznije modele brendova Jaguar, Mercedes i BMW.

Istovremeno, ljubitelji dvotočkaša će imati priliku da vide sve novitete iz ove sfere, gde će im biti ponuđeni novi modeli, delovi i oprema.

Takođe, vozila na električni pogon koja postaju sve popularnija u čitavom svetu, biće predstavljena u Beogradu, ali smo sigurni da će Rolls Royce Ghost Black Edition, uz Mercedes Maybach privući najviše pažnje. Nažalost, da tako kažemo, kao i svake godine do sada, najskuplji automobili su već prodati.

Organizatori kažu da očekuju oko 140.000 posetilaca na ovom sajmu.

Foto: Beogradski sajam

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group