Otvoren DDOR BG Car Show 06 i 12. Sajam motocikala - Motopassion

Najznačajniji godišnji događaj u sferi automobilizma, DDOR BG Car Show 06 i 12. Sajam motocikala, Motopassion, zvanično je otvoren danas i trajaće do 28.marta…

Na ovogodišnjem sajmu, deset hala našeg sajamskog prostora biće mesto gde će oko 350 izlagača iz dvadeset zemalja sveta imati priliku da pokažu sve što znaju. Tokom trajanja sajma, predstaviće nam se više od pedeset automobilskih brendova, sa oko pedeset sasvim novih modela koji su lansirani u proteklih godinu dana. Motopassion događaj biće domaćin za preko četrdeset brendova motocikala, ATV i sličnih vozila.

Premijum brendovi, koje predvodi Mercedes, Audi, BMW i British Motors, imaće priliku da se predstve u hali 3, gde se očekuje najveći priliv posetilaca. Inače, naš Sajam automobila održava se odmah nakon čuvenog i možda svetski najpoznatijeg sajma u Ženevi.

Moto izložba će zauzeti hale 7,8 i 9, a po prvi put ćemo imati priliku da vidimo modele brendova Indian Motorcycles, Triumph i E-skuteri, tako da će beogradska i srpska publika imati priliku da vidi modele koji su zaista neverovatni.

Kako su u čitavom svetu električna vozila u centru pažnje, upravo taj trend će slediti i naš sajam, koji nudi specijalnu zelenu zonu u hali sedam. Pored toga, prostor ispred hala u kome se održava moto izložba biće posvećen predstavljanju mogućnosti i prednosti električnih vozila, kao i edukaciji o bezbednom upravljanju motorima.

Foto: www.milospavlovic.com

Miloš Pavlović, naš slavni automobilski as, svečano će predstaviti automobil Lamborghini Huracan GT3, u čijem je razvoju i sam učestvovao i sa kojim se takmiči. Svi zainteresovani treba da znaju da će svečana promocija biti održana 22.marta u 15 časova, u hali 1, na izložbenom prostoru Asocijacije automobilskih novinara Srbije.

Takođe, u sklopu našeg sajma posetioci će imati priliku da iz prve ruke vide i jedan veoma interesantan model – Ferrari GTC4LUSSO. Ovaj automobil je jedini model iz Maranela sa vozačkom kabinom za četiri osobe, i jedan jedini koji bi u sred zime mogao da se popne do zavejanih skijaških centara, jer ima pogon na obe osovine. Ispod haube, ovaj model ima V12 motor zapremine 6.2 litra, koji proizvodi 690 konjskih snaga. Njegov obrtni moment je 697 Nm, a od nula do stotke ubrzava za 3.4 sekunde. Maksimalna brzina ovog neobičnog lepotana je 335 kilometara na čas. Sigurni smo da će svi posetioci sajma uvideti kakva je ovo poslastica.

Na Beogradskom sajmu biće predstavljen i Evropski automobil godine, Volvo XC40, a posetioci će moći da ga vide na štandu ovlašćenog uvoznika, prodavca i servisera Grand Motors, u hali 4.

Pored XC40 modela, na ovom štandu ćete moći da vidite i XC60, koji je proglašen najboljim automobilom u nikad popularnijoj SUV kategoriji. Volvo XC90 D5 AWD AT Momentum+ i limuzina S90 D3 A Business takođe će biti deo postavke, dok će kupci ispred hale četiri moći da vide nekoliko modela iz Volvo Outlet ponude.

U sklopu našeg sajma, biće proglašen “Automobil godine” u četiri kategorije, u organizaciji Asocijacije automobilskih novinara Srbije, Srpske asocijacije uvoznika vozila i delova, i Beogradskog sajma. Nakon toga, uslediće proglašenje najboljih u autoindustriji, kao i “Eko auta 2018. u Srbiji” i naravno, izbor za Miss Sajma automobila i Motopassiona. Smotra i parada oldtajmera će takođe biti deo ovog događaja.

Na kraju, ostaje nam da vam kažemo da je cena pojedinačne ulaznice na sajam 300 dinara, dok su grupne ulaznice 200 dinara. Grupne karte za đake i studente koštaju 150 dinara, dok sajamski parking košta 100 dinara po započetom satu.

Verni posetioci sajma će imati priliku da uživaju u porodičnom danu 27.marta, kada će im biti omogućena porodična poseta po ceni od 500 dinara, a važi za decu do 16 godina, koja dolaze u pratnji roditelja. Obe izložbe otvorene su za posetioce svakog dana od 10 do 20 časova.

N.Đ.

Izvor: Sajamautomobila.rs

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group