Novi VW Touareg V8 TDI


Volkswagen kompanija predstaviće novi Touareg model na sajmu automobila u Ženevi...

Novi Touareg imaće 4.0 litarski V8 TDi motor koji će razvijati 415 konjskih snaga i koji će vozačima omogućiti savršenu, brzu i udobnu vožnju. VW se ovoga puta potrudio da ovaj SUV učini daleko bržim i da mu podari sportske sposobnosti, tako da će maksimalna brzina ovog automobila biti ograničena na 250 kilometara, dok će ubrzanje biti dosta poboljšano u odnosnu na prethodne modele, pa će novi Touareg brzinu od 0 do 100 km/h postizati za 5 sekundi.

Što se tiče dizajna i vizuelnog utiska koji ovaj sto ostavlja, slobodno možemo reći da je fascinantno gledati ovo vozilo. VW linija je jasno je prepoznatljiva, ali istovremeno i dovoljno unapređena i promenjena kako bi se jasno videlo da je ovde reč o novom vozilu.

Automobil je aerodinamičlan, agresivan i jasno poručuje da je spreman da ostvari sve želje svojih vozača.

Više informacija, kao i podatke o drugim specifikacijama i ceni, biće dostupne posle zvaničnog predstavljanja koje će se uskoro obaviti na sajmu automobila u Ženevi.

Foto: Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group