Novi Renault Captur predstavljen u Frankfurtu

Posle 1.5 miliona primeraka koji su prodani u 90 različitih Zemalja, Renault kompanija odlučila je da je vreme za drugu generaciju Captura...

Ako ste želeli prelepi dizajn novog Megana u malo većoj i komfornijoj varijanti koja može da vas preveze preko prepreka na putu, onda je novi Captur savršeni izbor za vas. Dizajn novog Captura je zaista fenomenalan i inspiraciju najviše vuče iz nove linije Renault vozila, što znači da ga krasi prelepa prednja maska, ogromni Renault znak i fenomenalni i sportski LED farovi koji poseduju izdvojena i sportska dnevna svetla.

U svim varijantama, Captur dolazi sa sjajno-crnim krovom, dok se druga boja automobila može birati po želji. Sportski dizajn čini da ovaj SUV deluje veoma privlačno, a dodatna ojačanja koja se nalaze ispod branika i bankina jasno pokazuju da je reč o vozilu koje se može voziti van drumova i koje može izdržati i agresivniju vožnju.

Tijeri Bolor, direktor Renault kompanije, rekao je da će novi Captur modeli proizvoditi i u plug-in Hibrid varijantama koje će biti jako efikasne i koje će drastično smanjiti zagađivanje životne okoline i vazduha. 

Očekuje se da će se druga generacija Captura u prodaji naći krajem jeseni, a za cenu ćemo morati još malo da sačekamo, jer ona još uvek nije otkrivena.

Pogledajte galeriju:

Foto:Carscoops

V.P.

« 10 11 12 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group