Novi Nissan Juke predstavljen u Ženevi

Kada se pojavio pre nešto više od tri godine, Nissan Juke je koristio inovacije da stvori potpuno novi tržišni segment. Sada nam je predstavljen novi i redizajnirani model Juke na sajmu u Ženevi...

Baš kao što je Nissan Qashqai bio pionir tržišta crossovera, JUKE koristi dramatičan dizajn i naprednu tehnologiju da prokrči novi put u kompaktnijem pakovanju crossovera.

Sada, nakon Nissanove ustanovljene prakse konstantnog razvoja, dolazi sledeće poglavlje u Juke priči. Novi JUKE je spreman da ponovo ostavi svoj pečat u segmentu koji je stvorio. Već priznat kao dizajn trend-setter, novi Juke ima niz poboljšanja dizajna, nove motore, novu opreme i najširi program personalizacije.

Među promenama je novi dizajn na prednjem i zadnjem delu sa većim naglaskom na premijum prefinjenost i sportski dizajn, novi 1,2-litarski turbo motor koji nudi bolje performanse, ekonomičnost i manje emisije štetnih gasova, i revidirani 1,6 litarski DIG-T motor, poboljšan pogon na četiri točka, nove aluminijumske felne, naprednu opremu, uključujući i novi audio sistem, NissanConnect interfejs najnovije generacije, Nissan Safety Shield, sistem dinamičke kontrole, a nova opcija je stakleni krov koji se otvara.

U prtljažnom prostoru dimenzije su povećane za 40 odsto u verziji sa prednjim pogonom i sada zapremina iznosi 354L, i postoji još veća mogućnost da vlasnici zaista daju lični pečat dizajnu svog Juke auomobilat. Paleta novih boja i unutrašnjih tema su dostupni sa više različitih paketa za personalizaciju.

Prednji farovi su potpuno redizajnirani, i sada imaju LED diode i Xenon sijalice za bolju vidljivost. Zadnji branik ima nešto agresivniji  izgled kako bi se bolje uklopio sa novim dizajnom zadnjih svetala. 

Spoljašnji retrovizori su takođe revidirani da uključuje LED bočni pokazivač pravca i, opciono, kamere za Around View Monitor.

Juke će biti u ponudi u tri nove boje: metalik sunčano žutoj, metalik mastilo-plavoj i crvenoj.

Promene i dopune će ubrzati rast Nissanovog drugog najpopularnijeg modelA u Evropi, pomažući mu da prati neverovatne uspehe svog velikog brata Qashqai.

Novi JUKE će krenuti u prodaju širom Evrope tokom leta 2014.

Izvor: NISSAN

A.N.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group