Novi Continental GT debituje u Frankfurtu

Više slika

Više slika

12. septembra je u Frankfurtu predstavljen potpuno novi Continental GT model na njegovoj globalnoj premijeri...

Komentarišući ovo zvanično predstavljanje, glavni odgovorni direktor kompanije Bentley, Volfgan Durheimer izjavio je: "Sada je odlučujući momenat za kompaniju Bentley Motors. Danas nastavljamo našu odavno započetu priču o uspehu sa novim automobilom koji će postaviti standarde u luksuznom GT segmentu. Na sajmu automobila u Frankfurtu mi donosimo ultimativan i neverovatan dizajn, koga prate tehnološka dostignuća i inovacije".

"Kada je kompanija Bentley lansirala originalnu seriju Continental GT automobila, sada već davne 2003. godine, uspostavila je potpuno novi segment modernih luksuznih GT modela na tržištu. Danas, ja sam ubeđen da mi redefinišemo ovaj segment ponovo. Čast nam je da zamenimo automobil koji je prethodnih 14 godina bio temelj na kome su se ostali grand toureri gradili."

Treća generacija legendarnog Bentley Continental GT modela dizajnirana je, projektovana i ručno kreirana u Velikoj Britaniji, osiguravajući najveći nivo pažnje posvećen detaljima, umetničkog pristupa i vrhunske tehnologije kako bi zajedno stvorili najfiniju GT varijantu ikada proizvedenu.

Bentley Motors je verovatno jedan od najmoćnijih brendova luksuznih automobila na svetu. Iz kompanijinog sedišta u Kreveu, domu svih operacija, uključujući i dizajn, istraživanje i razvoj, inženjering i proizvodnju, svetu se isporučuju četiri najvažnije linije ove kompanije - Continental, Flying Spur, Bentayga i Mulsanne.

Kombinacija fine zanatske izrade, upotreba veština koje su prenošene sa generacije na generaciju, zajedno sa inžinjerskom ekspertizom i vrhunskim tehnologijama, predstavljaju unikatne karakteristike luksuznih britanskih brendova kao što je Bentley. Ova marka je takođe jedna od najcenjenijih koje nam dolaze sa ostrva, dok sa druge strane, ovaj gigant zapošljava oko 1.400 ljudi u rodnom Kreveu.

N.Đ

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group