2019 BMW i8 Roadster na sajmu u Detroitu

Više slika

Više slika

Najnoviji BMW i8 Roadster koji je svoje drugo pojavljivanje imao na 2018 Detroit Auto Show sajmu automobila, predstavljen je prvi put prethodne godine u Los Anđelesu...

Treći dodatak bavarskom „i“ opsegu, nakon i3 i i8 kupe varijanti modela, predstavljen je sa mekanim krovom i prenesenom dodatnom kilažom većom za 60 kg u poređenju sa njegovim blizancem tvrdog krova, dok je takođe žrtvovao i zadnja dva sedišta.

Ovaj automobil poseduje priključni hibridni sklop, kreiran od turbo trocilindrične jedinice koja poseduje 231 ks i električnog agregata dobrog za 143 ks, koju prati pakovanje baterija od 11,6 kWh. Kombinovana snaga iznosi 374 ks, omougućuje sprint od nule do sto za 4,4 sekunde i maksimalnu brzinu od 250 km/h, dok čist električni prelazni opseg iznosi 53 km, pri prosečnim brzinama od 105 km/h.

Nemački proizvođač automobila otvorio je knjige porudžbina za svoj novi i8 Roadster automobil, koji na tržištu nastupa oko marta meseca, a njegove cene će biti objavljene kako se tačan datum bude približavao i pratiće ga redizajnirana varijanta i8 kupe automobila.

Ovaj novi kupe model takođe je predstavljen na NAIAS događaju, gde je ujedno imao i svetsku premijeru zajedno sa novim malim X2 krosoverom.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group