Novi Audi TT RS 2020

Više slika

Više slika

Audi je predstavio svoj novi TT model na sajmu automobila u Njujorku

TT model je verovatno jedan od najpopularnijih Audi modela, a kada ga pogledate, shvatate zašto je to tako. Ovaj sportski auto malih dimenzija, dobio je ove godine svog naslednika koji je predstavljen na ovogodišnjem sajmu u Njujorku.

Novi TT sadrži prepoznatljivu Audi liniju koja je dosta unapređena, a karoserija ovog auta je agresivnija i aerodinamičnija, što čini da on izgleda mnogo moćnije, ali i atraktivnije.

Novog sportaša pokreće 2.5 litarski TSI motor koji proizvodi skoro 400 konjskih snaga i koji će omogućiti svim vozačima da probude zaspale trkače u sebi.Ovaj auto brzinu od 0 do 100 km/h postiže za 3.6 sekundi, dok mu je maksimalna brzina ograničena na 280 km/h, što je izuzetna brzina.

Kupci će moći da biraju različite boje, felne i materijale koji se nalaze u unutrašnjosti, a takođe će imati prilike da uživaju i u kabrio modelima koji će imati rasklopivi metalni krov.

Cena ovog modela kreće se od $67,895 i naravno raste u zavisnosti od opreme koju kupac izabere.

Pogledajte galeriju:

Foto: Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group