Nissan GT-R50 od 1.1 miliona dolara

Više slika

Više slika

Ova zver od automobila predstavljena je na sajmu automobila u Njujorku...

Ovaj automobil najavljen je prošle godine na Goodwood festivalu, a sada je napokon i predstavljen prvi model koji je osvojio pažnju svih posetilaca sajma u Njujorku.

GT-R50 je specijalna serija koja će proizvesti samo 50 primeraka ovog automobila, čija će cena biti 1.1 miliona dolara, što je izuzetno visoka cifra za vozilo kompanije Nissan.

Iako ovaj automobil izgleda fantastično i jasno poručuje da je vozilo sa kojim se niko ne sme šaliti, glavna zvezda, odnosno deo, ovog vozila jeste agregat koji se skriva ispod njegove haube. Njega pokreće snažni 3.8 litarski V6 motor koji proizvodi 710 konjskih snaga. Nažalost, Nissan još uvek nije objavio koliko je ubrzanje GT-R50 modela i kolika će njegova maksimalna brzina biti, ali pretpostavljjamo da će se brzine od 280 km/h u njemu ostvarivati kao od šale.

Nissan kompanija se potrudila da ovaj automobil učini što modernijim, pa se na njemu nalaze moderni LED farovi, karoserija od karbonskih vlakana i ultra lagane aluminijumske felne, dok se unutar automobila skrivaju različiti senzori koji pomažu vozaču da kontroliše ovo vozilo monstruozne snage.

Pogledajte fotografije pa nam recite šta mislite o ovom autu.

Foto:Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group