Mitsubishi Outlander Sport Limited Edition u Čikagu

Više slika

Više slika

Pod vođstvom njihovog većinskog deoničarskog vlasnika kompanije Nissan, Mitsubishi planira SUV ofanzivu, predvođenu maestralnim modelom koji će debitovati u Ženevi.

Međutim, pre nego što se to dogodi, japanski proizvođač automobila će na tržište plasirati svoje ograničeno izdanje modela Outlander Sport modela.

"Kao lider prodaje brenda, Outlander Sport odrađuje izvanredan posao nudeći kupcima neizmernu vrednost po atraktivnoj ceni. Mi smo sada ovaj pristup odveli korak dalje integrisanjem dodatne standardne opreme i tehnologija u naše ograničeno izdanje, po ceni koja je neuporedivo povoljnija od ostalih modela u segmentu koji se mogu pronaći na tržištu", izjavio je izvršni direktor MMNA don Šverngen jednom prilikom.

Predviđen za predstavljanje tokom ovonedeljnog sajma automobila u Čikagu, model automobila je postavljen iznad ES opsega i dolazi sa početnom cenom od 21.995 $. Za ovaj novac kupci dobijaju izbor između sedam boja koje idu zajedno sa felnama od 18 inča, HID farovima, maglenkama, bočnim retrovizorima sa crnim finišima, vratancima rezervoara kreiranim od legure aluminijuma i naravno, Limited Edition oznakom na karoseriji.

Nova serija džipova, takođe sadrži i crvene šavove na upravljaču, ručnoj kočnici i šaltheblu, specijano dizajnirane crne tkanine, aluminijumske pedale, informativno zabavni sistem sa Apple CarPlay i Android Auto podrškom, i grejače u prednjim sedištima.

Za sada ne postoji ni jedna informacija o tome koliko će tačno modela Mitsubishi Outlander Sport Limited Edition automobila biti dostupno, ali vozilo će prvo stići kod svih ovlašćenih dilera širom Sjedinjenih Američkih Država kasnije ovog meseca.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group